Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Algemeen /

De Week van het Luisterboek 2019 | Luisteren is ook Lezen

door Hebban Crew 6 reacties
De Week van het Luisterboek is een collectief programma ter promotie van het luisterboek, georganiseerd door lezerssite Hebban.nl in nauwe samenwerking met uitgevers en retailers. Tijdens de week kunnen mensen kennismaken met het luisterboek in de vorm van twee luistercadeaus.

De luistercadeaus

Van 6 mei tot en met 12 mei worden de luistercadeaus gratis aangeboden via de Hebban Luisterboek-app en retailpartners Libris.nl, LuisterBieb en Luisterrijk.nl.  

Chava voor in ’t Holt (bekend van o.a. De Hel van ’63 en Moordvrouw) leest De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren won met haar thrillerdebuut Als alles duister wordt in 2013 de Hercule Poirot publieksprijs. Met haar vijfde thriller Schemerzone won ze in 2017 de Hercule Poirotprijs voor de beste Vlaamse misdaadroman van het jaar en haalde ze de longlist van de Bookspot Gouden Strop 2018. Het titelverhaal werd gepubliceerd in het prestigieuze Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen’s Mystery Magazine en genomineerd voor een Derringer Award voor beste korte verhaal.

Sander de Heer (o.a. Goudkust en Onderweg naar morgen) leest Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver en heeft maar liefst tien keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Hij is vooral bekend door zijn boeken over Dolfje Weerwolfje, Foeksia de miniheks en de Griezelbus. In april verscheen zijn twintigste Dolfje Weerwolfje-boek: Spookweerwolven.

 

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

Doe jij al mee?

Voor de Hebban Reading Challenge kun je een leesdoel kiezen dat zo groot of zo klein is als je zelf wilt. We bieden inspiratie in twaalf maandelijkse thema's om je te helpen je jaar zo plezierig en verrassend mogelijk in te vullen. Voor de veellezers hebben we nu nóg een extraatje, de XXL Checklist met vijftig categorieën om af te vinken én een extraatje. 

Ik wil meedoen

Hebban Reading Challenge 2019 | XXL Checklist| Hebban Quick TourFAQOver de auteur

Hebban Crew

2529 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Week van het Luisterboek 2019 | Luisteren is ook Lezen

 

Over

Paul van Loon

Paul van Loon

Paul van Loon is een bekende en populaire Nederlandse kinderboekenschrijver. Hij...

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (°1970) studeerde psychologie. Ze schreef 45 kinder- en jeugd...