Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Steffie Verspeek-Dielis

door Hebban Crew 13 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Steffie Verspeek-Dielis

Even voorstellen
Ik ben Steffie, 38 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen (3 en 6 jaar oud). Ik woon in Roermond en werk voor/bij de Rijksoverheid. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen (uiteraard), puzzelen (denksport en legpuzzel), escapen uit escaperooms, maar ook escaperooms ontwikkelen. Verder ben ik groot fan van postmysteries.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
12

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
12

Wat was je meest onverwachte boek?
Het geheim van Penumbra's boekwinkel van Robin SloanOmdat dit boek me aangeraden is door Ionica Smeets. Ik overwoog mee te gaan doen aan de Challenge en op dezelfde dag kwam deze boekentip op Twitter voorbij. Dat was voor mij het teken dat ik mee moest gaan doen en meer moest gaan lezen. Dit boek is dus mijn eerste Challenge-boek geweest. En het is nog een goed boek ook!

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Naar alle boeken die ik heb uitgezocht! Maar vooral Tokyo tapes nr. 6-4 (Yokoyama), Ik ben Pelgrim (Hayes), Wilde verhalen (Cooke) en Een geschiedenis van de wereld in 10 1/2 hoofdstuk (Barnes).

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
Dat je bewust meer gaat lezen. Ik las bijna niets meer, en door de Challenge ben ik weer meer gaan lezen, want ik wil wel mijn doel halen. Ik kan toch niet van mezelf gaan verliezen?! Wat ik dit jaar nog niet heb gedaan is van elke categorie in de checklist een boek lezen. Ik ben gedurende het jaar in de Challenge ingestapt en wilde eerst rustig uitproberen, maar volgend jaar gaan we er vol voor! Ik heb voor elke categorie al een boek op mijn wil-ik-lezen-lijst en verlanglijst gezet. De komende weken ga ik een planning maken.

 

Bekijk Steffie's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Steffie Verspeek-Dielis

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken