Hebban vandaag

Leesclubs /

Een Hebban Luisterclub met thriller 'Voor de meisjes'. Doe je mee?

door Hebban Crew 6 reacties
Wat is er fijner in de vroege zomer dan te genieten van een spannende thriller op je koptelefoon. We gaan een Hebban Luisterclub organiseren met Voor de meisjes van Heleen van der Kemp. Doe je mee?

Voor de meisjes

Het verleden vergeten is niet eenvoudig. 
Een nieuw leven beginnen nog moeilijker.

Kim van Rijns leven stort in als blijkt dat haar grote liefde Karel van der Zee banden heeft met de Amsterdamse onderwereld. Het stel is niet veilig meer nu hij heeft besloten te getuigen tegen een van de kopstukken, en ze duiken onder via het getuigenbeschermingsprogramma. 

Joyce Vermeer geniet met volle teugen van haar luxe leventje. Ze is getrouwd met de succesvolle advocaat Leonard Vermeer, woont in een penthouse en hoeft niet te werken. Dan ontdekt ze dat ze zwanger is, tegen de wens van haar man in. Ze denkt dat hij wel bij zal draaien, maar tot haar afschuw gebeurt het tegenovergestelde: hij eist dat ze een abortus ondergaat. 

Dan wordt Leonard Vermeer voor de deur van zijn penthouse neergeschoten. Is hij door zijn gelijkenis met Karel van der Zee slachtoffer geworden van een vergismoord?

Hebbanrecensent Merel: 'Van der Kemp jaagt je angst aan en laat je denken tegelijk, wat knap is in een realistische thriller die geen psychopatische seriemoordenaars bevat. Door de wisselende perspectieven en korte hoofdstukken leest het verhaal vlot. De heftige thema’s en complexe personages geven het verhaal daarnaast nog meer diepte en voor sommigen misschien zelfs herkenning. Voor de Meisjes is absoluut een vermakelijk en spannend gepuzzel, een thriller waar Van der Kemp trots op mag zijn.'

Doe je mee?

We hebben 15 luisterplekken beschikbaar voor deelnemers aan deze leesclub. Ben jij enthousiast over dit boek, vul dan het inschrijfformulier in en zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met een leesclub! Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Schrijf je in

De Hebban Luisterboeken-app

Na de zeer succesvolle app voor de Week van het Luisterboek, presenteerde Hebban in de zomer een nieuwe editie van de Luisterboek-app. De app is gratis te downloaden. De Hebban Luisterboek-app bevat naast fragmenten van nieuwe luisterboeken ook een luisterboeken proeverij met veel (extra lange) fragmenten en een aantal volledig te beluisteren gratis titels.

De eerste versie van de app kwam uit ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek 2017 en de verkiezing van de Hebban Award voor Beste Luisterboek. De inhoud van de app wordt regelmatig geactualiseerd, meestal aan het begin van de nieuwe maand. Hou daar rekening mee als je een luisterboek aan het beluisteren bent!

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een Hebban Luisterclub met thriller 'Voor de meisjes'. Doe je mee?

 

Gerelateerd

Over

Heleen van der Kemp

Heleen van der Kemp

Leesverslaafd sinds m'n vijfde en auteur van Blond 15, Afrekening, Onschendbaar,...

Hebban Spots

Luisterclub - Voor de meisjes

20 volgers

Welkom bij de Hebban Luisterclub rond de thriller Voor de meisjes, van Heleen van der Kemp (Uitgeverij Cargo). Voor de meisjes is de komende maanden gratis in de Hebban Luisterboeken-app te...


Gesponsorde boeken