Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Flashback - Eva Burgers

door Hebban Crew 1 reactie
Deze week is 'Flashback', geschreven door Eva Burgers, 'Boek van de Week' op de Hebban Young Adult Portal. 'Flashback' is na het succesvolle 'Stille getuige', Burgers tweede jeugdthriller en werd afgelopen september gelanceerd door uitgeverij Kluitman.

Flashback is een spannende thriller waarin Lynn na een avondje shoppen als uit het niets van haar fiets wordt gerukt. Hierbij wordt ze in elkaar geslagen en belandt vervolgens in het ziekenhuis. De volgende dag kan Lynn zich bijna niets meer van het voorval herinneren. Ze lijdt aan geheugenverlies en heeft ontzettend veel vragen, zoals: Waarom zij? Wat is er precies gebeurd? Wie was het? Maar soms zijn de antwoorden dichterbij dan je denkt.

Burgers heeft een voorliefde voor crime en heeft voorheen gewerkt bij de Amsterdamse recherche. In haar boeken komt misdaad dan ook goed naar voren, niet alleen door haar achtergrond, maar ook door haar directe schrijfstijl en sprekende karakters.

Wat organiseren wij deze week rondom Flashback?

  • Allereerst een interview met Eva Burgers, waarbij we haar alles vragen over haar boeken, achtergrond, schrijven voor jongeren en natuurlijk haar nieuwe boekenserie Kaya crime die binnenkort van start gaat. 
  • En natuurlijk een winactie. Hierbij mag Hebban Young Adult, in samenwerking met uitgeverij Kluitman, drie exemplaren weggeven van de spannende Young Adult Flashback.

Het interview en de winactie worden aanstaande donderdag op de Hebban Young Adult Portal gepubliceerd, dus hou deze in de gaten!

Over Eva:
Eva Burgers (1969) debuteerde in 2011 met het jeugdboek Hij is van mij, eerste deel uit de serie Spotlights. Het tweede deel, Vrij zijn, verscheen in 2012, waarna in 2013 het derde deel verscheen. In februari 2014 verscheen haar eerste jeugdthriller Stille getuige dat in een week tijd al naar de tweede druk ging. Ze koos er na de middelbare school voor om te gaan studeren aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en begon met het schrijven van boeken in 2008.

Meer info:
Flashback is de derde titel in de vorig jaar gelanceerde lijn Kluitman jeugdthrillers. De lijn ging meteen succesvol van start met de eerste jeugdthriller van Eva Burgers Stille getuige, die meteen een hit werd en daarna met Onzichtbaar van Jonge Jurydebuutprijs-winnares Natasza Tardio. Zowel Stille Getuige en Onzichtbaar bereikte de top 10 van de Crimezone Beste Thriller Award 2014Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Flashback - Eva Burgers

 

Gerelateerd

Over

Eva Burgers

Eva Burgers

Eva Burgers (1969) is een Nederlandse schrijfster. Ze was werkzaam als recherche...

Overig

Gesponsorde boeken