Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Genoten van 50 tinten grijs? Lees dan ook deze boeken!

door Hebban Crew 2 reacties
Het boek '50 tinten grijs' is door ontzettend veel vrouwen gelezen. Het Erotica genre is helemaal hot. Wil jij graag kennis maken met andere, vergelijkbare, erotische boeken? Wij geven je enkele tips zodat jij het in de komende winter toch lekker warm hebt.

Vijftig tinten grijs

50 tinten grijs, dat we allemaal ook wel kennen als 50 shades of grey, is een immens succes. Er zijn miljoenen exemplaren van verkocht en vrouwen over de hele wereld dromen van hun eigen Christian Grey. In februari verschijnt de verfilming van het eerste deel uit de trilogie. Wil jij niet zo lang wachten en heb je de hele trilogie al uit? Wellicht heb je dan wat aan de volgende boekentips!

Jodi Ellen Malpas – Mijn nacht ontvlamd

Mijn nacht ontvlamd is het eerste deel van de Mijn nacht-trilogie. Dit is de tweede erotische trilogie van Jodi Ellen Malpas, na het succes van de Mijn man-trilogie. In Mijn nacht ontvlamd maken we kennis met Livy, die een mysterieuze en zeer aantrekkelijke man ontmoet tijdens haar werk. Hij laat een briefje achter waarop hij zichzelf M. noemt. Wie is deze M.? Het tweede deel in deze trilogie is reeds verschenen en heet Mijn nacht ontkend.

Julie Kenner – Bevrijd mij

Bevrijd mij is het eerste deel in de Stark-trilogie. In dit boek maken we kennis met de knappe en rijke man Damian Stark die als een blok valt voor Nikki. Zij heeft echter geen zin om haar vrijheid op te geven. Zal het tweetal zich alsnog overgeven aan elkaar? Na Bevrijd me verscheen ook het boek Bezit mij. Binnenkort kunnen we het derde deel Vervul mij ook verwachten.

Maya Banks – Zoete overgave

Zoete overgave is het eerste deel in de Verleiding-serie geschreven door Maya Banks. In dit boek speelt Faith de hoofdrol. Ze weet precies wat ze zoekt in een man: iemand die haar neemt zonder eerst toestemming te vragen. Als ze een agent vindt, weet ze dat dit de man is waar ze op wachtte, maar Gray zit helemaal niet op haar te wachten.
Andere delen in deze serie zijn:

  • Zoete verleiding
  • Zoete Weelde
  • Zoete verwachting (verschijnt januari)

Syvlia Day – Afterburn/Aftershock

Bestsellerauteur Syvlia Day is vooral bekend door haar erotische Crossfire-serie, maar ze heeft meer geschreven. Zo is er ook de speciale luxe uitvoering van Afterburn/Aftershock. Een tweeluik, gebundeld in één boek. Gianna weet precies wat ze met de toekomst wil, maar er wordt roet in het eten gegooid als ze een oude geliefde ziet en hij wil verder gaan waar ze ooit stopten.

Tips

Heb jij nog andere tips voor erotische romans? Deel ze hieronder!Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Genoten van 50 tinten grijs? Lees dan ook deze boeken!

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken