Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

HEBBAN EXCLUSIEF! De sneak preview van ORIGIN - de nieuwe Dan Brown

door Hebban Ready to Read 8 reacties
Op 3 oktober verschijnt 'Origin, de nieuwe en langverwachte thriller van bestsellerauteur Dan Brown. Met ieder boek lukt het Brown weer om de lezer in de greep te houden met een intrigerend mysterie. Ben jij een Dan Brown fan en kun jij niet wachten op zijn nieuwe boek? Goed nieuws: op Hebban lees je exclusief een Sneak Preview van 'Origin'!

Dit keer staat Spanje centraal in het nieuwe mysterie van Dan Brown, waar vooral de steden Barcelona, Bilbao, Sevilla en Valencia de knooppunten zijn in een duizelingwekkende puzzel. In Origin (zal verschijnen onder de Nederlandse titel Oorsprong) komt seriepersonage Robert Langdon voor de vijfde keer ten tonele. Zoals de lezer van Dan Brown gewend is, zal het verhaal de basisingrediënten bevatten; codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur.

In het Guggenheim Museum in Bilbao is Robert Langdon aanwezig bij de bekendmaking van een ontdekking die de wetenschap voor altijd zal veranderen. Gastheer van die avond is een oude bekende van Langdon; Edmond Kirsch, een veertigjarige techmagnaat wier uitvindingen en voorspellingen hem in een controversieel figuur hebben veranderd. Ook dit keer is zijn bekendmaking geen uitzondering: het is een wetenschappelijke doorbaak die de fundamenten van het menselijke bestaan op zijn grondvesten laat schudden. Maar de avond komt onder hoogspanning te staan en Langdon moet vluchten voor zijn leven samen met de directeur van het museum, Ambra Vidal. Ze slaan op de vlucht naar Barcelona waar een cryptisch raadsel het geheim van Kirsch zal ontrafelen.

Lees een fragment uit Origin Reserveer Origin nu bij Libris

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Meer lezen over Dan Brown?Over de auteur

Hebban Ready to Read

42 volgers
0 boeken
0 favorieten
Specialist


Reacties op: HEBBAN EXCLUSIEF! De sneak preview van ORIGIN - de nieuwe Dan Brown

 

Gerelateerd

Over

Dan Brown

Dan Brown

Dan Brown (1964) is de wereldberoemde Amerikaanse auteur van bestsellers als DeĀ...


Gesponsorde boeken