Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban Feelgood recensie top 5 april

Op Hebban Feelgood lichten we elke maand vijf recensies uit, die vorige maand zijn geschreven door onze Hebban-recensenten. Recensies die opvallen vanwege het overtuigende oordeel of de mooie schrijfstijl. Bekijk hier de Hebban Feelgood recensie top 5 van april.

Helma Koot over De vrouwen van kasteel Deverill – Santa Montefiore *****
“Santa Montefiore beschrijft uitgebreid de prachtige Ierse natuur waardoor je je bijna in dit bijzondere landschap waant. En dit alles uiteraard gelardeerd met de nodige romantiek en spanning, zoals we van Montefiore gewend zijn. Tel daarbij de soms onverwachte wendingen in het verhaal op en alle ingrediënten voor wederom een heerlijke roman zijn daar.”

Paula Heeger over De leestip - Shelly King ****
 “De Leestip is weergaloos. Het is een fantastische debuutroman van Shelly King. King weet alles goed te verwoorden, wat ook komt omdat ze zelf in Silicon Valley woont, en weet een ontzettend mooie sfeer te creëren in de roman.”

Jacky Overmeen over Haar naam is Poppy Day – Amanda Prowse ****
“Het is ongekend goed hoe Amanda Prowse deze roman heeft vormgegeven. Haar naam is Poppy Day is een loodzwaar verhaal dat prachtig verteld wordt. Het bevat humor, bijtende ironie en emoties die vanuit de tenen van de personages komen. In de kwetsbaarheid van alle personages schuilt enorme oprechtheid, die de lezer meetrekt door een uitzonderlijk goed geschreven verhaal.“

Chantal Winckens over Hier begint alles. After 1 – Anna Todd ****

Hier begint alles is een dik boek dat je door de spanning tussen Tessa en Hardin zo uit hebt en je achterlaat met een groot vraagteken, waardoor je niet kunt wachten tot het volgende deel.”

Kamila Straatsburg over Het spel van de macht – Danielle Steel ***
“Het boek van Danielle Steel kan dit soort diepgewortelde vraagstukken niet oplossen, maar kan wellicht op een vermakelijke wijze ertoe bijdragen dan men erover nadenkt. Haar personages zijn levendig en vertrouwd, haar stijl smetteloos, het verhaal goed opgebouwd. Een aanrader, een fijn boek om mee te nemen op de vakantie.”Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Hebban Feelgood recensie top 5 april

 

Overig

Gesponsorde boeken