Hebban vandaag

Nieuws /

Het record van Lucinda Riley en het Zeven Zussen lezerscafé en een challenge

door Hebban Crew 13 reacties
Lucinda Riley, auteur van onder meer de succesvolle Zeven zussen-serie, verbreekt met haar boeken meerdere records in De Bestseller 60. Afgelopen week bereikten maar liefst negen titels de toplijst. Veel meer redenen hebben wij niet nodig voor een Zeven Zussen Café op Hebban. De virtuele deuren zijn geopend.

In week 27 van dit jaar staan de vijf delen van De zeven zussen op plaats 2, 6, 11, 15 en 17 van De Bestseller 60. Haar romans De olijfboom (39), De lavendeltuin (51), De nachtroos (55), en Het meisje op de rots (59) hebben tegelijkertijd ook een notering in de bestsellerlijst. Daarnaast staat Riley met De zeven zussen, Storm, Schaduw, Parel en Maan al 26 weken onafgebroken in De Bestseller 60 – eveneens een record. In totaal zijn er al meer dan 300.000 exemplaren van het eerste deel van de serie verkocht. Vandaag is haar nieuwste boek Het Italiaanse meisje verschenen, wanneer deze titel samen met de andere negen titels De bestseller 60 haalt is er sprake van een unicum.

Lucinda Riley

Lucinda Riley werd geboren in Ierland en schreef haar eerste boek op 24-jarige leeftijd. Haar werk wordt in 34 landen uitgegeven. Wereldwijd verkocht ze al meer dan twintig miljoen boeken. Op dit moment schrijft Lucinda aan haar Zeven zussen-reeks, die wereldwijd boven in de bestsellerlijsten staat. In Nederland zijn inmiddels al meer dan 800.000 exemplaren van haar boeken verkocht.

Zeven Zussen-café

In het Zeven Zussen-café met kroegbazen Diana en Lore kun je naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie. Bespreek elk boek in de reeks uitgebreid met andere fans. Tref hier medelezers die, net als jij, vol ongeduld op Zon, het zesde boek, wachten en help uitgelezen lezers aan nieuwe auteurs, boeken en leestips. En ... wie denk jij dat de zevende zus kan zijn?

Naar het Zeven Zussen-café

Zeven Zussen-challenge

In deze speciale Zeven Zussen Challenge gaan we natuurlijk alle boeken in de Zeven Zussen-reeks verslinden. Doe je mee? We verloten rond de verschijning van het zesde deel een aantal gratis exemplaren onder de deelnemers van deze challenge. Heb je alle boeken al gelezen? Herlees mee!

Meer én leuker lezen

Je kunt ook nog steeds inschrijven voor de reguliere Hebban Reading Challenge. Geef het aantal boeken op dat je in 2019 wilt lezen en wij helpen je je persoonlijke doelstelling te halen. 

2e083dc991fb6de78ca07e91a6cd6a90.pngZorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

Naar de Zeven Zussen ChallengeOver de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het record van Lucinda Riley en het Zeven Zussen lezerscafé en een challenge

 

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley schreef op haar vierentwintigste haar eerste roman. De boeken van ...

Hebban Spots

Lucinda Riley boekenspot

124 volgers

Welkom op de Lucinda Riley boekenspot! Ben jij net als wij fan van de boeken van Lucinda Riley? Dan is dit 'the place to be' op Hebban.nl.Hier kun je naar hartenlust praten over alle boeken van...


Gesponsorde boeken