Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

‘Hex’-auteur spreekt over Amerikaanse tournee

door Hebban Crew 1 reactie
Fantasy-auteur Thomas Olde Heuvelt brengt vrijdag 5 augustus (17.00 uur) een bezoek aan Boekhandel Scheltema in Amsterdam, waar hij zal spreken over zijn zojuist afgeronde tournee door de Verenigde Staten.

Met de Amerikaanse publicatie van zijn fantasythriller Hex is Olde Heuvelt bezig aan een internationale doorbraak. Zijn boek werd door Stephen King bestempeld als ‘briljant en volstrekt origineel’.

Vorige maand vertrok de auteur naar de VS voor een promotietour, waarbij hij zijn opwachting maakte naast gevestigde Amerikaanse auteurs. Naast de VS zijn de vertaalrechten van Hex inmiddels verkocht aan Engeland, Frankrijk, China, Turkije, Brazilië, Oekraïne en Servië. Ondertussen werkt Warner Bros aan een televisieserie. Volgend jaar verschijnt zijn nieuwe thriller.

In Hex is het dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaagt. Haar aanwezigheid is een lang bewaard geheim, maar wanneer een groep jongeren viral besluit te gaan, laat de heks de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken.

Bron: Luitingh SijthoffOver de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: ‘Hex’-auteur spreekt over Amerikaanse tournee

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken