Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Hoe ver ga jij om uit de schulden te komen? Lees een sneak preview van 'Onder invloed'

De stijl van Marijke Verhoeven is een combinatie van spanning, romantiek en humor. Het is een veelzijdigheid die veel lezers aanspreekt, en ervoor zorgt dat haar eerdere thrillers in nieuwe, herziene editie worden uitgegeven bij De Crime Compagnie. Op 1 juni verscheen een fris 'Onder invloed', waarin de wanhopige Emma steeds verder gaat om geld te verdienen. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je alleen vandaag een van de drie ebook exemplaren winnen!

Marijke Verhoeven (1967) volgde een opleiding aan de hotelschool en werkte in de evenementenbranche voor ze haar droom achterna ging om auteur te worden. In 2012 debuteerde ze met Onder invloed en schreef daarna nog twee boeken. Een grote stap voorwaarts kwam dankzij het winnen van een schrijfwedstrijd, waardoor ze de overstap maakte naar thrilleruitgeverij De Crime Compagnie. Onder deze vlag schreef ze de Kenning-serie over een fictief Deens eiland: De beproeving (2016), De laatste adem (2017) en Het geschenk (2018).

Nadat Verhoeven een plaats wist te veroveren in het Nederlands thrillerlandschap, werd het tijd om haar eerste drie boeken onder het grote lezerspubliek te verspreiden. De boeken werden volledig herzien en voor een deel ook herschreven, met een frisse, nieuwe vormgeving. Onder mijn huid verscheen in de zomer van 2019. In januari was het de beurt aan Onderschat en op 1 juni kwam haar debuutthriller opnieuw uit, Onder invloed. Inmiddels werkt Verhoeven aan een nieuw project, een historische detective die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Over Onder invloed

Huismoeder Emma blijft alleen en ontredderd achter met twee kinderen wanneer haar partner Joost met de noorderzon is vertrokken.

Om zich staande te houden en haar schulden te betalen moet ze alle zeilen bijzetten. Een voorstel om in korte tijd veel geld te verdienen, doet Emma haar grenzen verleggen. Tot ze merkt dat er geen weg terug is…

Leesfragment

Ben je benieuwd naar de schrijfstijl van Marijke Verhoeven, of ken je haar romantische thrillers al en kun je niet wachten deze toe te voegen aan je verzameling? In dit leesfragment lees je alvast het eerste hoofdstuk.

Leesfragment Onder invloed

Winnen

Smaakt het leesfragment naar meer? Hebban mag alleen vandaag drie epubs weggeven van Onder invloed. Via onderstaande button ga je naar de winactie.

Naar de winactie

Online boekpresentatie

Op 4 juni hield de auteur een online boekpresentatie voor Onder invloed, die live via YouTube te zien was. Verhoeven beantwoordt vragen over haar nieuwste boek en natuurlijk over haar manier van schrijven en eigen leesvoorkeuren.

 Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hoe ver ga jij om uit de schulden te komen? Lees een sneak preview van 'Onder invloed'

 

Gerelateerd

Over

Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven

Auteur van romantische thrillers (romantic suspense) voor De Crime Compagnie en ...