Advertentie

Terug naar Cornwall

231

Rank 670 Gelezen 246 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 389 Favoriet 6 Recensies 40
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0   Leesclub

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar heeft achtergelaten. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. De tattoos die ze in de loop van de jaren op haar vaders lichaam heeft gezet, krijgen ineens een bijzondere betekenis. Kan Jill op tijd ontdekken welke belangrijke boodschap haar vader voor haar heeft achtergelaten? Het is niet voor niets dat bestsellerauteur Marelle Boersma Vertrek-thrillers schrijft. Zij weet als geen ander hoe het is om een bestaan elders van de grond af op te bouwen. In 2015 vertrok ze met haar vriend Jan naar Portugal om daar te schrijven en schrijfvakanties te organiseren.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Aantal pagina’s
350
Uitgeverij
De Crime Compagnie
Eerste editie
21 maart 2020
Laatste editie
21 maart 2020
ISBN
9789461094018 , 9789461094223
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (40)

Keuze van de redactie
veravb Hebban Recensent

Is zwijgen ook liegen?

door: veravb 1 like

Terug naar Cornwall is het nieuwste boek van Marelle Boersma uit de ‘Ik vertrek’-reeks, een serie waarvan de covers gekenmerkt worden door een vrouw met de rug naar de lezer, en verhalen die een hoog feelgood-gehalte hebben. Boersma is naast auteur ook schrijfdocente. Ze is in 2015 naar Portugal...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Terug naar Cornwall

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.