Hebban vandaag

Community /

#ikleesthuis-club 1: Terug naar Cornwall

door Hebban Crew 13 reacties
Lezen lost niet alles op. Het kan geen pandemie te lijf. Maar het kan wel broodnodige afleiding bieden nu we meer dan ooit op onszelf aangewezen zijn voor vermaak en tijdverdrijf. Hebban organiseert de komende weken #ikleesthuis-clubs met digitale leesexemplaren (epubs). Elke maandag kun je je inschrijven voor een nieuwe titel. We gaan van start met de thriller Terug naar Cornwall van Marelle Boersma.

Wat is een #ikleesthuis club?
In tijden van corona geeft lezen je de perfecte afleiding. Met de #ikleesthuis-clubs van Hebban creëren we een mogelijkheid om vanuit huis met elkaar over boeken te praten. Elke maandag verloten we een aantal ebooks van een titel, maar je kunt ook met een eigen exemplaar aanschuiven. Ben je ingeloot voor een gratis ebook, dan schrijf je natuurlijk ook een korte recensie na het lezen ervan. De #ikleesthuis-clubs zijn een samenwerking tussen Hebban en een aantal uitgeverijen.

Naar de aankondiging Schrijf je in voor de Hebban Lunchupdate

#ikleesthuis-club 1:
Terug naar Cornwall van Marelle Boersma

Over het boek
Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?

Over de auteur
Het is niet voor niets dat bestsellerauteur Marelle Boersma Vertrek-thrillers schrijft. Zij weet als geen ander hoe het is om een bestaan elders van de grond af op te bouwen. In 2015 vertrok ze met haar vriend Jan naar Portugal om daar te schrijven en schrijfvakanties te organiseren. Inmiddels wonen ze in Frankrijk.

Lees een fragment uit Terug naar Cornwall

We verloten 20 ebooks

Schrijf je in voor woensdag 25 maart middernacht. De winnaars ontvangen donderdag het ebook in hun mailbox. Niet gewonnen? Je kunt altijd meedoen met een eigen exemplaar. Terug naar Cornwall is verkrijgbaar als boek en ebook bij je favoriete boekhandel. Bestel lokaal online om je favoriete boekhandel in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Volgende week maandag organiseren we weer een nieuwe #ikleesthuis-club. 

Schrijf je in!

Voorwaarden
Delen of illegaal doorsturen van een ebook betekent uitsluiting van alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.nl.

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging - Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs. 

 

Hoe download en lees ik een epub? Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: #ikleesthuis-club 1: Terug naar Cornwall

 

Gerelateerd

Over

Marelle Boersma

Marelle Boersma

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Na een heel rijtje thrillers over ...

Overig

Hebban #ikleesthuis clubs 2020

op 23 maart 2020 door Hebban Crew 4 boeken 6 volgers 0 reacties

Hebban Spots

Terug naar Cornwall

20 volgers

Welkom bij de #ikleesthuis-leesclub rond de thriller 'Terug naar Cornwall' van Marelle Boersma (Uitgeverij De Crime Compagnie). Onze hashtag is #ikleesthuis. Heb je een vraag over deze leesclub, mail...


Gesponsorde boeken