Hebban vandaag

Lezen /

Lockdown Kalender: Boekentip #16: Broese

door Hebban Crew 2 reacties
Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. Ook wijzen we iedereen graag op de uitgebreide en snelle mogelijkheden om een boek te bestellen bij je favoriete boekhandel. Zodat jij zeker weet dat je straks, na de lockdown, weer heerlijk in je eigen boekhandel tussen de boeken kunt snuffelen.

Naar de Lockdown Kalender

Grietje Braaksma, Broese

De drie delen van Tove Ditlevsen! Lezen! Totaal onbevangen begon ik aan de trilogie van Tove Ditlevsen. Misschien was dat mijn geluk, want ik kon helemaal zelf beoordelen wat ik ervan vond. Ik was verbaasd dat zo’n ogenschijnlijk simpel verhaal zo’n indruk op me maakte. Is dat misschien het kenmerk van grootse literatuur? Nog steeds kan ik niet precies onder woorden brengen wat er zo goed aan is. Het is magisch. Op de twee andere delen heb ik al duimendraaiend gewacht, ik wist de exacte verschijningsdata uit mijn hoofd....


Klik hier en kies zelf ook jouw boek van 2020


Koop lokaal (ook online), want wist je dat...

  • Je bij vrijwel alle boekhandels boeken kunt bestellen via mail of telefoon?
  • Zelfs als ze geen eigen webshop hebben?
  • Alle nieuwe Nederlandse boeken dezelfde prijs hebben bij alle aanbieders?
  • Als jij een isbn noemt of een titel en auteur, jouw boekhandel dat boek kan bestellen?
  • Verzending vaak net zo snel en goedkoop is als elders?
  • Er veel boekhandels zijn die persoonlijk komen bezorgen in hun regio?
  • Op verzoek (en meestal helemaal gratis) je boeken prachtig ingepakt bezorgd kunnen worden?
  • Je bij de meeste boekhandels ook online Boekenbonnen kunt kopen én inwisselen?


Kijk op de website van je favoriete boekhandel voor de mogelijkheden of neem contact op via mail of telefoon om boeken te bestellen.

#kooplokaalookonline

De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Je leesdoel werkt pas echt enthousiasmerend als hij ook haalbaar is. Ten slotte kun je het aantal boeken dat je wilt lezen het hele jaar bijstellen. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge 2021!


Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lockdown Kalender: Boekentip #16: Broese

Gesponsorde boeken