Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Prachtig exportproduct: Hex

Hex is de meest recente titel van Thomas Olde Heuvelt, de populairste auteur binnen het fantasygenre, zonder echt fantasy te schrijven. Wat? Is dat raar? Ja, wel een beetje, he?

Hex is een griezelig boek over een klein dorpje in Nederland, dat te stellen heeft met een dame uit de zeventiende eeuw, die met dichtgenaaide ogen door het dorp dwaalt. Het boek is succesvol in Nederland en staat op het punt de rest van de wereld te veroveren. Het zal uitgebracht worden in onder andere Amerika en Engeland. Komende week kun je in een interview met Thomas Olde Heuvelt lezen hoe je van een zeer Nederlands tafereel een Engelstalige editie maakt. Update: Het interview staat inmiddels online, inclusief informatie over twee komende masterclasses van deze Hugo-genomineerde.

Warner Bros. heeft de filmrechten gekocht en is met de voorbereidingen voor een pilot bezig. Kan het nou nog beter allemaal? Ook dat lees je in het komende interview. Voor nu kun je heerlijk genieten van onderstaande boektrailer.

Giveaway
We geven in samenwerking met Thomas één pakket weg met daarin Hex, Harten Sara en Leerling Tovenaar Vader & Zoon. Zie de giveaway bij dit artikel.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

942 volgers
367 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Prachtig exportproduct: Hex

 

Gerelateerd

Over