Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Recensieweken | Laat je eigen recensie redigeren

door Hebban Crew 36 reacties
Tijdens de Recensieweken staat Hebban volledig in het teken van het schrijven van boekrecensies. Deze zomer is hét moment om je vaardigheden hierin te verbeteren of er voor het eerst mee te beginnen. De komende vier weken vind je twee keer per week een recensie die door de Hebban Crew is geredigeerd. Durf jij het aan jouw recensie in te sturen?

Tijdens de Recensieweken van 8 juli tot en met 4 augustus vliegen de recenseertips je om de oren. Je kunt ze echt overal op Hebban voorbij zien komen, of je nu een artikel leest, op een boekpagina kijkt of door de Verwacht-lijst aan het speuren bent op zoek naar nieuwe boeken. Daarnaast vind je maar liefst vier keer per week een recensie-artikel op Hebban. Twee keer plaatsen we een geslaagde lezersrecensie om uit te lichten (én te belonen met een boekenbon van €50,-) en twee keer een gewillige recensie die een gratis redactieronde van ons krijgt.

Laat je recensie redigeren

Vorig jaar organiseerden we de Recensieweken voor de eerste keer en dat was best even spannend: zouden er voldoende dappere mensen zijn die hun recensie wilden inzenden voor een redactieronde door de Hebban Crew? We hadden ons geen zorgen hoeven te maken. Er werd juist massaal op gereageerd en het werd een van de leukste onderdelen van de Recensieweken.

Je krijgt in een artikel publiekelijk feedback op je recensie, maar natuurlijk wel op een vriendelijke manier en met opbouwende kritiek, geen afbrekende. Het is niet alleen leerzaam voor degene wiens recensie wordt geredigeerd door de Hebban Crew, maar ook voor alle lezers van het artikel. Wie weet herken je jezelf wel in een van de vele valkuilen of krijg je juist bevestiging dat je op de goede weg bent.

Meld jouw recensie aan

Wil je jouw recensie opgeven voor redactie door de Hebban Crew? Plaats de link van je recensie in een reactie onder dit artikel en roep 'redigeer mij!'.

  • Je recensie moet op Hebban staan
  • Je recensie bevat minimaal 200 woorden
  • Kies een recensie van maximaal een jaar oud
  • Het boek dat je recenseert mag wel ouder zijn
  • Het maakt niet uit welk genre het boek heeft
  • Het maakt niet uit hoeveel sterren je het hebt gegeven
  • Je mag gedurende de hele Recensieweken een recensie opgeven

Meld jouw recensie hieronder aan!Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Recensieweken | Laat je eigen recensie redigeren