Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: De wensmuur van Mia Sheridan (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 6 reacties
Het is Mia Sheridans passie om verhalen te weven over ware liefde tussen mensen die voorbestemd zijn bij elkaar te komen. Met 'De wensmuur' creëert ze een sprookjesachtige feelgood, een mysterieus verhaal dat doet denken aan 'Belle en het beest'. Lees op Hebban de sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Auteur Mia Sheridan is in Nederland bekend dankzij twee eerder vertaalde romans; de New Adult roman Stilte en haar roman Alleen maar jij, die door de fans van Colleen Hoover gretig wordt opgepakt. Haar nieuwste boek De wensmuur verschijnt eind november en er is bij ons nu al een sneak preview van te lezen.

In eigen land is de Amerikaanse Sheridan al veel bekender dan hier in Nederland. Al haar boeken zijn standalones, maar tegelijkertijd was Stilte ook het startsein van een hele reeks NA-boeken, die elk draaien rondom een bepaald sterrenbeeld. Sheridan noemt dit haar 'Sign of Love Collection'. Met haar tweede vertaalde boek, Alleen maar jij, sloeg ze echter een andere weg in en herontdekte Nederland haar.

Zowel in Alleen maar jij als het gloednieuwe De wensmuur brengt ze gebroken personages ten tonele, die een manier vinden om elkaar te helpen helen. Zoals ze het zelf zegt: 'weaving true love stories about people destined to be together'. In De wensmuur mag je dan ook zeker een flinke portie romantiek verwachten. Het decor is New Orleans, de Amerikaanse stad waar mysterie, wensen en sprookjesachtige geruchten hand in hand gaan. 

De wensmuur

Balletdanseres Clara verhuist naar New Orleans omdat ze toe is aan verandering, maar vooral omdat ze eenzaam is. Daar hoort ze over twee geliefden die ooit leefden op de Windisle-plantage. Het verhaal krijgt haar in zijn greep en ze wil er meer van weten. Op de plantage heeft de verminkte Jonah zich uit schaamte opgesloten achter een muur waar mensen wensen brengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien ontstaat er een band tussen Clara en Jonah. 

Boektrailer

Leesfragment

Wil jij de kans niet mislopen om deel te nemen aan de De wensmuur leesclub op Hebban? Lees alvast een fragment en laat je overtuigen. Hieronder kun je direct door naar de inschrijving van de leesclub!

Lees hier een sneak preview van De wensmuur

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub (de inschrijving opent op dinsdag 19 november om 08.00 uur en sluit op 25 november om middernacht). We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: De wensmuur van Mia Sheridan (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridan debuteerde in Nederland met Stilte, waarover boekblogger Lisa van L...

Hebban Spots

De wensmuur

25 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'De wensmuur' van Mia Sheridan (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....


Gesponsorde boeken