Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview! Ervaar Winterberg héél anders met Kiki van Dijk

Kiki van Dijk onderzoekt de vakantiebestemmingen waarover ze schrijft door ze te bezoeken: een schrijverscarrière waar maar weinig mensen 'nee' tegen zouden zeggen. Toch betekent het ook dat haar brein nooit stil staat, en ze altijd op zoek gaat naar de duistere krochten van deze paradijsjes. Lees een sneak preview en maak kans op een exemplaar!

Er wordt al snel iets duidelijk in de thrillers van Kiki van Dijk; niet alleen kun je zelf niet rustig op vakantie gaan (IbizaPisa en het in 2020 te verschijnen Tarifa), ook kun je duidelijk je familieleden niet in hun eentje wegsturen (Ibiza. De erfenisBaliNice). Waar het gros van haar thrillers zich afspelen op warme vakantieoorden, liet ze zich voor de novelle Lech verleiden tot een winters landschap. Dat beviel, want nu is er Winterberg

Het boek

Een wit droomlandschap verbergt een donkere geschiedenis

Drie vriendinnen laten hun gezin een weekendje achter om samen te gaan skiën in Winterberg. Rose kent de plek op haar duimpje, ze heeft er als jonge astmapatiënt regelmatig gekuurd. Het oude familiehotel is niets veranderd en voelt meteen vertrouwd gezellig. Vooral wanneer de sportjournalisten die een skischanswedstrijd verslaan in de bar aanschuiven.

Gedurende de nacht sneeuwt het dorp volledig in en verdwijnt Rose. Journalist Frank stuit op een groot geheim dat de geschiedenis van Rose’ s familie en van Winterberg voorgoed zal veranderen. Kan hij ook op tijd achterhalen wat er met Rose is gebeurd?

Leesfragment

Ben jij al goed bekend Kiki van Dijk of ken je haar thrillers nog niet? Met deze sneak preview kun je alvast aan haar nieuwste boek snuffelen. Een echte tip voor fans van Suzanne VermeerNathalie Pagie en Linda van Rijn.

Lees hier een sneak preview van Winterberg

'IJskoude rillingen gegarandeerd' - Uitgeverij Xander

Wat zeggen de Hebban-lezers?

'De vakantiethrillers van Suzanne Vermeer. Linda van Rijn en ook Kiki van Dijk hebben een bepaalde reputatie. (...) Leuk ter verstrooing, maar niet meer dan dat. Met dit boek heeft Kiki van Dijk zich aan dit (voor)oordeel weten te ontworstelen.' - 4**** lezersrecensie van Juul.

'Als lezer ontdek je dat sneller dan de personages zelf, maar toch houdt de auteur bepaalde informatie ook voor haar lezers achter. (...) Mijn favoriete thriller van Van Dijk tot nu toe.' - 4 **** lezersrecensie van boekenbeschrijfster.

Winactie

Smaakt de sneak preview naar meer? Dan heb je geluk: in samenwerking met uitgeverij Xander verloot Hebban 5 exemplaren in een exclusieve winactie. Veel succes!

Ga naar de winactie

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze hierOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview! Ervaar Winterberg héél anders met Kiki van Dijk

 

Gerelateerd

Over

Kiki van Dijk

Kiki van Dijk

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie I...


Gesponsorde boeken