Advertentie
Winterberg

Winterberg

23
Rank 145 Gelezen 25 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 85 Favoriet 3 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
Een wit droomlandschap verbergt een donkere geschiedenis

Drie vriendinnen laten hun gezin een weekendje achter om samen te gaan skiën in Winterberg. Rose kent de plek op haar duimpje, ze heeft er als jonge astmapatiënt regelmatig gekuurd. Het oude familiehotel is niets veranderd en voelt meteen vertrouwd gezellig. Vooral wanneer de sportjournalisten die een skischanswedstrijd verslaan in de bar aanschuiven. Gedurende de nacht sneeuwt het dorp volledig in en verdwijnt Rose. Journalist Frank stuit op een groot geheim dat de geschiedenis van Rose’ s familie en van Winterberg voorgoed zal veranderen. Kan hij ook op tijd achterhalen wat er met Rose is gebeurd?

Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… deze nieuwe winterse Kiki heeft het allemaal.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Laatste editie
20 november 2019
ISBN
9789401611657 , 9789401611732
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in november?
01 november 2019 68 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

IJzige spanning

door: Jeannie Bertens 1 like
Roos is getrouwd met Jelle en moeder van een meisjestweeling. Ze heeft net haar eigen bedrijf winstgevend verkocht maar weet nog niet hoe ze verder wil met haar huwelijk en haar werk. Om die dagelijkse sores even te ontvluchten, nodigt ze haar vriendinnen Katinka en Janet uit om een weekendje te...

Winterberg

door: xdaniquex 1 like
Dat ik geen grote fan ben van thrillers is algemeen bekend. Ik had dan ook mijn twijfels toen ik hieraan begon, maar ik moet toegeven dat dit boek mij echt gepakt heeft. Dat is dan ook de reden dat ik hem in 1 keer heb uitgelezen. Dit was ook de eerste kennismaking met de schrijfster en ik moet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook