Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: lees een fragment uit Netflix-sensatie 'Sex & sangria' (met winactie)

De Spaanse schrijfster Elísabet Benavent doet het goed in haar thuisland. De boekenreeks over Valeria en haar vriendinnen is zeer populair in Spanje; er wordt gepraat over ‘de Spaanse Sex and the City’. ‘Sex & sangria’ is het eerste deel in de serie (vertaald door Imke Zuidema). Lees op Hebban een sneak preview en maak kans op een exemplaar van dit boek.

Benavent schreef al bijna 20 boeken, waarvan vier boeken in de ‘Valeria’-reeks. De Netflix-serie Valeria was de aanleiding om de boeken te vertalen naar het Nederlands. Ook de vervolgdelen staan al op de planning: het tweede deel Daters & haters verschijnt in oktober 2020 en deel drie komt uit in het voorjaar van 2021. Je hoeft dus niet lang te wachten voor je verder kunt lezen!

Sex & sangria

Valeria is net gestopt met haar baan om zich volledig op haar schrijfcarrière te richten. Maar zowel het schrijven als haar huwelijk zitten in een dip. Er komt niets uit haar pen en haar superknappe echtgenoot is altijd van huis. Gelukkig slepen haar beste vriendinnen Lola, Carmen en Nerea haar overal doorheen. Samen beleven de vier meiden ontroerende, hilarische, krankzinnige en bovenal verslavende avonturen.

Leesfragment

Klinkt dit als een boek voor jou? Deze feelgood is een aanrader voor de liefhebbers van Jojo Moyes, Jill Mansell en Helen Fieldings Bridget Jones. In dit fragment lees je alvast de eerste twee hoofdstukken van Sex & sangria en maak je kennis met Valeria en haar vriendinnen.

Lees de eerste bladzijden uit Sex & sangria

Over de auteur

Elísabet Benavent (Valencia, 1984) heeft een diploma in audiovisuele communicatie en een master in communicatie en kunst. Momenteel werkt ze op de communicatie-afdeling van een multinational, maar haar passie is schrijven. In de 'Valeria'-reeks zijn in thuisland Spanje vier boeken verschenen. Daarnaast heeft ze nog 16 andere boeken op haar naam staan, waaronder twee non-fictie titels. 

Netflix

Komt de cover of dit verhaal je bekend voor? Dat is goed mogelijk, want sinds mei dit jaar is Valeria te zien op Netflix, dat gebaseerd is op deze boeken. De Spaanse serie is te zien in 190 landen en de hoofdrol wordt vertolkt door Diana Gómez. Bekijk hier de trailer van de serie:

Winactie

Ben jij benieuwd naar de belevenissen van Valeria en haar vriendinnen? Dat komt goed uit. Hebban mag namelijk vijf exemplaren weggeven van Sex & sangria. Ga naar de winactie om te kijken hoe je kansmaakt!

Ga naar de winactie

    

Elke dag het laatste nieuws in je mailbox?

Zet de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan.


Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: lees een fragment uit Netflix-sensatie 'Sex & sangria' (met winactie)

 

Gerelateerd

Over

Elisabet Benavent

Elisabet Benavent

Elísabet Benavent (Valencia, 1984) heeft een diploma in audiovisuele comm...

Gesponsorde boeken