Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: '#Lief' van Hester van 't Hek (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 1 reactie
Wat als zowel pijn als liefde je achtervolgt? In juli verscheen een heerlijke nieuwe, feelgoodroman van Hester van ’t Hek. Op Hebban lees je een voorproefje én kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub. We delen vijftien exemplaren uit aan enthousiaste en gemotiveerde lezers. Doe je mee?

Flo van Dieven is een stuntel, dat weet iedereen. In de liefde en in het leven. Maar ze is grappig, sympathiek en leuk om bij in de buurt te zijn, zo zeggen haar vrienden. Zelf heeft ze er meer last van. Ze worstelt na vier jaar nog steeds met de zwangerschapskilo’s, zoekt een baan, een man in haar leven en – om heel eerlijk te zijn – naar stabiliteit. Ze heeft een pijn die maar niet over gaat. Als ze bij een begrafenis is, schieten de vragen door haar hoofd: moet je iets gedaan hebben voordat je voorgoed je ogen sluit? Een soort lijstje hebben afgewerkt? Of mag je er met de juiste intenties een zooitje van maken? Mag je ongestraft één levensgrote fout maken? Na de begrafenis ziet ze ineens overal een jongetje opduiken. Is dit weer een van haar maffigheden, of schuilt er meer achter deze keer?

Hester van ’t Hek schrijft vrolijke boeken over zaken waar de moderne vrouw mee worstelt, zowel alledaagse als iets serieuzere. Ze heeft een goedgelezen column in de glossy Gooisch. #Lief is haar tweede roman.

Nieuwsgierig? #Lief verscheen bij in juli bij Uitgeverij Gopher. Lees hier een fragment!      

Lees een fragment uit #Lief

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: '#Lief' van Hester van 't Hek (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Hester van 't Hek

Hester van 't Hek

Hester van 't Hek schrijft vrolijke boeken over zaken waar de moderne vrouw mee ...

Hebban Spots

#Lief

13 volgers

Welkom bij de leesclub rond #Lief, de nieuwe feelgoodroman van Hester van 't Hek (Uitgeverij Gopher). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken