Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Thrillerquiz en borrel voor thrillerfans

door Hebban Crew 1 reactie
Hoe sluit een die-hard thrillerfan de Maand van het Spannende Boek af? Kom op 30 juni de thrillerquiz spelen en borrelen bij uitgeverijen The House of Books en Lebowski Publishers.

Ga op de foto als Leonie Fougard, het hoofdpersonage uit Château Fatale (de nieuwe thriller van Ilja Gort). Doe mee aan de thrillerquiz en maak kans op een prachtig (en gesigneerd!) prijzenpakket. Natuurlijk kun je je boeken laten signeren door de aanwezige auteurs, zijn er voldoende lekker hapjes en drankjes en ga je niet naar huis zonder een goodiebag!

Aanwezig zijn:

Ilja Gort: bekende en beruchte wijnmaker die net zoveel passie heeft voor het schrijven van thrillers. In april verscheen bij Lebowski de lovend ontvangen hardboiled thriller Château Fatale, over de duistere kant van wijn.

Inge Ipenburg: actrice, presentatrice, en in 2007 ‘de Mol’. Ze werkt nu aan haar tweede boek: de thriller Een schitterend ongeluk (verschijnt in september bij The House of Books).

Ilse Ruijters: schrijft voor bladen als Cosmopolitan en Fab Magazine. Vorig jaar verscheen haar debuut: De onderkant van sneeuw.

Tjeerd Langstraat: zijn debuut Villa Gladiola werd genomineerd voor de Schaduwprijs en door de lezersjury van Hebban/Crimezone genomineerd voor het beste thrillerdebuut. Hij werkt nu bij The House of Books aan zijn tweede thriller.

Sarah Meuleman: journalist, presentator, programmamaker, redacteur bij Vogue én thrillerauteur. Haar debuut De zes levens van Sophie verscheen dit jaar bij uitgeverij Lebowski, waarvoor ze lovende recensies ontving. Ondertussen alweer druk met haar nieuwe thriller.

Ingrid Oonincx: schrijver, columnist en communicatieadviseur. Haar debuut (Nickname, 2009) werd genomineerd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Award. In 2016 verschijnt alweer haar vierde thriller.

Simon de Waal: rechercheur zware misdaad én auteur van meerdere thrillers. In 2009 startte hij een reeks policiers met vriend en collega Appie Baantjer, die tijdens deel drie overleed. Er zijn twaalf boeken verschenen in de serie en De Waal start nu met een nieuwe reeks: Bureau Raampoort, waarvan een televisieserie komt op SBS6.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De borrel start om 16.30 uur en vindt plaats ten burele van Overamstel uitgevers te Amsterdam (Paul van Vlissingenstraat 18). De uitgeverij is uitstekend bereikbaar met het OV (metrostation Overamstel) en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Via Hebban kun jij hier ook bij aanwezig zijn! Meld je aan via dit formulier, volg de instructies en je maakt ook nog eens extra kans op dat gesigneerde thrillerpakket! Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thrillerquiz en borrel voor thrillerfans

 

Over

Ilja Gort

Ilja Gort

Ilja Gort (1951) is een Nederlandse musicus, componist, schrijver en wijnbo...

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg (1957) is een Nederlandse schrijfster, evenwel vooral bekend als a...

Sarah Meuleman

Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is geboren in het Belgische Oostende en groeide op in Gent. Ze st...

Simon de Waal

Simon de Waal

Simon de Waal (1961) is scenarioschrijver, auteur en regisseur. Daarnaast w...

Gesponsorde boeken