Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Tussen de schrijvers #2 - Bert Wagendorp over Masser Brock

door Hebban Crew 4 reacties
Dat boeken allesbehalve saai zijn bewijzen Vincent en Marcella van Uitgeverij Atlas Contact. In hun maandelijkse boekenvlog op Hebban nemen ze je mee achter de schermen van de boekenwereld. In aflevering 2 voelt het vlogduo Bert Wagendorp aan de tand over zijn nieuwe roman 'Masser Brock', die sinds deze week in de boekhandel ligt.

Vincent Kolenbrander (pr fictie) en Marcella van der Kruk (redacteur non-fictie) ken je al van hun zeven vlogs vanaf de Frankfurter Buchmesse. Omdat wij er geen genoeg van kunnen krijgen en jij waarschijnlijk ook niet, vlogt dit duo maandelijks op Hebban over literaire festivals, boekpresentaties en bijzondere ontmoetingen met schrijvers.

Voor deze tweede aflevering van Tussen de schrijvers reisden Vincent en Marcella af naar Haarlem, de woonplaats van Masser Brock, de hoofdpersoon uit Bert Wagendorps gelijknamige, nieuwe roman. Een gesprek met de auteur over de vraag wat waarheid is, fictie versus journalistiek, en de waarde van twijfel.

Hot or Not

Masser Brock werd door Hebban recensent Victor de la Vieter deze week al met vier sterren gewaardeerd, maar vindt ons boekverkoperspanel deze nieuwe Wagendorp ook zo hot? Je leest het morgen op Hebban in een nieuwe aflevering van Hot or Not!

Bekijk ook: Tussen de schrijvers #1 - Colson Whitehead en Bert WagendorpOver de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tussen de schrijvers #2 - Bert Wagendorp over Masser Brock

 

Gerelateerd

Over

Bert Wagendorp

Bert Wagendorp

Bert Wagendorp (1956) is schrijver, essayist en columnist. Hij schrijft al sinds...

Gesponsorde boeken