Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Regenboog Week

Zomerlezen is er ook voor kinderen en daarom delen vijf jeugdspecialisten van NBD Biblion hun favoriete kinderboeken tijdens de campagne, toegespitst op de themaweken. Ook vind je in deze zomerse rubriek tips van de Hebban-redactie. Dat betekent volop genieten van de mooiste kinderboeken van het moment. Deze keer: kinderboekentips voor de Regenboog Week.

Tips van de NBD Biblion Jeugdspecialisten

De Biebboys

De Biebboys bestaan uit Joran Floor, Kees Meulendijks en Petra Mackenbach, ze zijn de leespromotors van Bibliotheek Gelderland Zuid. Op een innovatieve en grappige manier zijn ze tijdens de lockdown video's gaan maken, inclusief lespakketten en originele doe-opdrachten voor kinderen.

Winnaars NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Emma Eigenraam

Emma is bibliotheekconsulent bij Bibliotheek Kennemerwaard. Ze is een deskundig en veelzijdig inspirator die houdt van delen, en zich daar enthousiast voor inzet. Ook audioviseel: ze staat aan de wieg van Level UP (bewust gamen) en het videolab Kennemerwaard.

Genomineerd NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Monica van der Meer

Monica is specialist bij Bibliotheek Zoetermeer. Ze is een literaire veelvraat met legendarische boekenkennis. Ze is actief op kinderdagverblijven, zette de Bibliotheek op school op en activeert het voortgezet onderwijs. Ook is ze mediacoach, leest ze voor en geeft ze cursussen.

Genomineerd NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Tips van de Hebban-redactie

De Regenboog Week

De Regenboog Week - Op Hebban wordt diversiteit gevierd! Tijdens de Regenboog Week is er extra veel aandacht voor boeken van belang voor en door de LGBTQ-community, in samenwerking met de Gaykrant. De Regenboog Week loopt van 2 tot en met 8 augustus.

Meer regenboog leestips

Afbeeldingen: via NBD BiblionOver de auteur

Hebban Crew

2547 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Regenboog Week

 

Gerelateerd