Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Corine Kuijper Auteur

Hebban-auteur


6 lezers volgen deze auteur

Corine Kuijper

Ik woon samen met mijn vriend en onze kat in Haarlem. De relatie met mijn Italiaanse partner heeft gezorgd voor mijn liefde voor Italië en voor de Italiaanse keuken. Boeken zijn al vanaf het moment dat ik leerde lezen deel van m'n leven. Als kind vroeg ik voor mijn verjaardag altijd boeken. Eenmaal volwassen bleef het niet bij lezen en schreef ik jarenlang (voor een kleine kring) over mijn reizen door Europa, Amerika en Nieuw Zeeland. In 2020 debuteerde ik met de roman 'Schaduwfamilie'. Een jaar later, in oktober 2021, verscheen 'Schaduw over Sardinië', het los te lezen vervolg op mijn debuut. Sinds 12 december 2022 is mijn derde roman 'Misleid' te koop . ' Misleid' neemt je mee naar Congo, Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten. Een verhaal over drie vrouwen. Verder schrijf ik op mijn website over het dagelijks leven van een 50+ vrouw en over alles wat er speelt in de wereld om mij heen.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Corine Kuijper