Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Misleid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 5 2 0 1 0

Misleid

12

Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 7
Feelgood   Topics 0
Hoe het leven van drie vriendinnen verloopt als ze kiezen voor een totaal ander leven.
Tess heeft een opleiding hotelmanagement in Zwitserland gevolgd, waarna ze in het Hotel del Coronado in San Diego gaat werken. Het bevalt haar uitstekend. Ze ontmoet Jack Shame, een bekende sportmakelaar en wordt verliefd op hem.
Sara is echtscheidingsadvocaat. Ze trouwt met Nassim en vertrekt naar Riyad/ Saoedi-Arabië, waar ze aan huis is gekluisterd. Ze krijgt steeds minder grip op haar leven.
Lieke gaat voor Artsen zonder Grenzen naar Congo als verpleegkundige, waar ze van verschrikkingen getuige is. Ze leert de Tanzaniaanse Ivan - een handelaar in goud - kennen.
Dan wordt Lieke ontvoerd ...
Corine Kuijper woont in Haarlem samen met haar Italiaanse vriend en hun kat. Ze heeft jarenlang voor een grote bank gewerkt en begon in 2018 met schrijven. In 2020 debuteerde zij met “Schaduwfamilie”, een jaar later verscheen haar tweede roman: “Schaduw over Sardinië”, het los te lezen vervolg op haar debuutroman.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Eerste editie
12 december 2022
Laatste editie
12 december 2022
ISBN
9789464495850 , 9789464495867


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Misleid

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.