Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Fedordegrootschrijver Auteur

Hebban-auteur


32 lezers volgen deze auteur

Fedor de Groot

Mijn naam is Fedor de Groot en auteur van de thriller Sønderho, Novitsjok en Missoula. Ik ben aan het schrijven aan mijn vierde thriller (2024). Ik schrijf omdat ik er veel energie van krijg, de personages kan aansturen en een leven voor hen kan creëren in een werkelijk bestaande omgeving. Ik vind het belangrijk dat de details kloppen en doe er veel research naar. Menig politiekorps in Europa heeft een mail van mij ontvangen met vragen. In Sønderho speelt een hoofdstuk zich af op een militair kamp in Afghanistan. Dan zoek ik net zolang tot ik de juiste persoon gevonden heb die mijn vragen kan beantwoorden, in dit geval zelfs ter plekke! Via mijn website fedordegroot.nl kun je met mij in contact komen. Heb je vragen over schrijven in het algemeen? Een leuk idee of locatie voor in een verhaal? Laat het mij weten!

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Fedor de Groot