Koude dood
Koude dood is een krachtig verhaal waarin je deels teruggeworpen wordt in hoe het in de koude oorlog geweest zou kunnen zijn. Het boek vertelt vanuit verschillende perspectieven en tijdsperioden. Je moet de aandacht er daardoor wel bij houden, ook omdat er diverse wendingen in voorkomen. Het is echter zo goed geschreven dat dit niet zoveel moeite kost: je wordt het verhaal ingezogen en wil steeds weer weten wat er verder gaat gebeuren.
Het is een zeer goed uitgewerkt verhaal , met een kat en muis spel tussen de Russen , CIA en de AIVD .
Het verhaal kent meerdere lagen die het extra spanning geven . Je merkt ook dat de auteur zich verdiept heeft in het onderwerp.
Het creepy aspect van de herkenning en de herinneringen van Lara waarmee ze geconfronteerd wordt tijdens haar werk en de vragen die bepaalde zaken oproepen geven het een extra lading.
Ik raad dit boek zeker aan.
Ik als dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.
Ik raad dit boek zeker aan.
Ik als dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.