Hoeder

AnnekeT 01 februari 2026
Dit vervolg van Gelijkgeborene is een waardig einde van deze serie. Ik heb dit direct na het eerste deel ter hand genomen. Het geeft weer meer duidelijkheid en kan verrassend uit de hoek komen. Ik ben een ervaren lezer in dit genre, dus ik zie sommige zaken misschien al iets sneller aankomen ;).

Ook hier volgen de ontwikkelingen zich weer snel op. Er is oorlog, verraad, maar ook liefde en vriendschap. Siliah leert om te gaan met wat haar overkomen is, en krijgt hierbij hulp van velen. In het begin lijkt ze echt tegengewerkt te worden, maar langzaam aan krijgt en voelt ze steeds meer steun.
Ook hier komen weer nieuwe personages en volken voor. Het verhaal gaat wederom in een snelle pas. Dit maakt dat ik het bijna niet weg kon leggen.
Wat ik apart vond is dat de hoofdstuknummering doorloopt vanuit het eerste boek. Dat zie je niet vaak.

Ook hier weer jammer dat er tekstfouten in stonden. Zo af en toe begon het me te ergeren. Desondanks toch weer een spannend boek om te lezen, zeker een aanrader.

Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.

Ik als dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.

Meer recensies van AnnekeT