Herinner en onthou

AnnekeT 25 mei 2025
De mensheid moet gered worden van kwade krachten. Nelah heeft zich aangesloten bij degenen die hierbij helpen. Dit geschiedt door in verschillende levens een taak te vervullen. Bij elk leven weet ze echter niet meer wie ze daarvoor was. Wel herinnert ze zich iedere keer iets meer. Hoewel ze niet de enige is, blijkt zij uiteindelijk een heel belangrijke rol te moeten vervullen. Het thema reïncarnatie speelt een belangrijke rol!

Het leest heel vlot en het boek biedt veel afwisseling doordat het hoofdpersonage telkens in een volgende persoonlijkheid terugkomt. Dit hoofdpersonage is herkenbaar in ieder nieuw leven, maar is tegelijkertijd ook telkens aangepast aan de tijd waarin zij leeft.

Ik vond het een prachtige reis. Wel heb ik het gevoel dat met sommige verhaallijnen en personages nog een vervolg gemaakt kan worden. Het boek lijkt een afgerond geheel te zijn, maar er blijven nog losse eindjes over voor mijn gevoel. Wellicht komt er nog een vervolg?

Voor liefhebbers van dit genre raadt ik het boek zeker aan.

Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.

Meer recensies van AnnekeT