Mooi geschreven verhaal
Het eerste boek van deze auteur, en meteen een schot in de roos. Ik kon het bijna niet wegleggen. Je wordt helemaal meegenomen in de zoektocht, maar ook de plekken waar de hoofdpersoon, Tamar, naar toe gaat, en wat ze meemaakt, wordt prachtig beschreven.
Met Irene, het 'onderwerp' van de zoektocht, maak je kennis door middel van brieven die door Tamar gevonden zijn. Deze zitten in de verschillende hoofdstukken verwerkt en zijn duidelijk herkenbaar. Ik was iedere keer benieuwd wat er de volgende keer onthuld zou worden.
Door voorkant van het boek geeft de afbeelding weer van het zelfportret van Irène. Dat past dus mooi bij het boek.
Al met al een mooi geschreven verhaal en zeker aan te raden.
Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.
Al met al een mooi geschreven verhaal en zeker aan te raden.
Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.