Web van geheimen

AnnekeT 07 mei 2025
De tekst hierboven, die ook op de achterkant van het boek staat, zorgt voor spanning, maar geeft niet veel weg. Het zou zo een fantasy-boek kunnen zijn, maar dat is het dus totaal niet. Het boek blijft ook lang geheimzinnig over het geheim van Ardan. Uiteindelijk blijkt het best wel een heftig geheim te zijn. Voor sommigen kunnen de onderwerpen wellicht triggeren.

De hoofstukken lezen vlot weg, De regelafstand is groter dan normaal, hier moest ik wel even aan wennen. Dit maakt wel dat je sneller door de 296 pagina's gaat dan je verwacht. Ik had hier en daar wat moeite met de taal en zinsconstructies. De worstelingen van zowel Feline als Arden, en hoe ze zo geworden zijn, worden wel mooi omschreven.

In het dankwoord komt pas naar voren dat er meer boeken volgen, dat is verder nergens echt duidelijk. Behalve aan het eind van het boek, waar je je toch afvraagt hoe het verder zal gaan. Het mooie is dat aan het einde ook informatie gegeven wordt over waar en hoe hulp te krijgen is.

Ondanks al mijn opmerkingen hierboven wil ik dit boek toch aanraden voor diegenen die worstelen met of meer willen weten over verslaving, mat name aan pornografie.

Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.

Meer recensies van AnnekeT