Meer dan 4,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Juultje van den Nieuwenhof

Artikelen 1 Newsroom 1 Spots 3 beschrijving bewerken

Juultje van den Nieuwenhof (Helmond, 1980) is een Nederlandse auteur van thrillers voor young adults. Daarnaast is ze docent Nederlands en drama. Naast het schrijven van spannende verhalen is een van haar grootste passies het maken van scripts voor en regisseren van theaterproducties met jongeren.

In 2012 won ze de Crimezone/Pimento YA-thrillerschrijfwedstrijd met haar debuutthriller Delete, waardoor een van haar jeugddromen werkelijkheid werd. Delete  is een sinister verhaal over de bescherming van privégegevens in het digitale tijdperk en de wraak van een groepje leerlingen op een middelbare school. Van den Nieuwenhofs tweede thriller, Disconnect, gaat over zeven jongeren die in hun vroegere en nu leegstaande schoolgebouw worden opgesloten.

Nieuwste boek

Door lezers

Liefde voor YA / Nederlandse Young Adult boeken #3
24 december 2018 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken