Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Karina Schaapman

Artikelen 3 beschrijving bewerken

Karina Schaapman is het pseudononiem van politica en schrijfster Karina Content. Van 2002 tot 2008 zat ze voor de PvdA in de gemeenteraad van Amsterdam. De strijd die ze voerde over het onderwijsniveau van de school van haar kinderen beschreef Karina in het boek Schoolstrijd (2000) . Vier jaren later verscheen Zonder moeder en in 2007 publiceerde ze Hoerenlopen is niet normaal. Schaapman schreef ook columns en artikelen voor verschillende dagbladen en tijdschriften. Haar grootste succes behaalde de schrijfster echter met de kinderboekenreeks Het Muizenhuis. Voor de serie bouwde Schaapman een werkelijk huis dat als decor dient voor de boeken, die een internationaal succes werden. De verhalen verschenen inmiddels in twintig landen.

Nieuwste boek

Meer over Karina Schaapman

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken