Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lidewijde Paris - De Lees!ambassade Auteur

Hebban-auteur


98 lezers volgen deze auteur

Lidewijde Paris

Artikelen 7 Newsroom 1 Spots 5

Na 25 jaar boekenvak begon ik voor mijzelf met De Lees!ambassade. Ik schreef Hoe lees ik ? en Hoe lees ik korte verhalen? Het tweede boek is bedoeld voor de mensen die graag uitleg krijgen bij afgeronde stukken in plaats van bij romanfragmenten, zoals in het eerste boek. En voor wie het eerste boek las, is het een verdieping. Nu reis ik door Nederland met lees!workshops en leer veel van andere mensen. Dankbaar werk. Eens in de drie weken beveel ik drie boeken aan op NPO 1 radio bij Max Nieuwsweekend en af en toe val ik in als presentator bij Opium op 4 radio. Met De Lees!ambassade wil ik het literaire lezen op een onderhoudende en toegankelijke manier stimuleren. Er is een nieuwe scheurkalender in de maak en ik ben bezig met een spel en met nieuwe boeken over literatuur. Voorlopig ben ik nog niet uitgeschreven.

Nieuwste boek

Een gedicht is ook maar een ding - Lidewijde Paris Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Lidewijde Paris


Gesponsorde boeken