Advertentie
Maresa Jacobse Auteur

Hebban-auteur


22 lezers volgen deze auteur

Maresa Jacobse

Artikelen 1 Spots 1

Maresa Jacobse (1986) is een Nederlandse schrijver en vertaler. Zij is geboren in Alkmaar, waar zij nog steeds woont. Ze begint haar carrière op veertienjarige leeftijd, als zij Rotzooi schrijft. Uitgeverij Kluitman brengt dit in september 2003 uit. In 2006 verschijnen er drie boeken van haar hand, die samen de trilogie Wat je al niet moet doen voor… vormden. Deze chicklit-serie voor jonge meiden bestaat uit Wat je al niet moet doen voor een zoen, Wat je al niet moet doen voor je vrienden en Wat je al niet moet doen voor de liefde.
Maresa heeft Nederlands gestudeerd aan de Educatieve Hogeschool van Amsterdam. Ze werkt als freelance auteur (onder andere voor Ze.nl, Kluitman en tijdschrift Tina), vertaler en docent. Sinds april 2009 heeft ze daarbij een eigen bedrijf. Ze schrijft onder het pseudoniem Samantha Era de serie Anky’s Manegemeiden. Sinds 2010 houdt Maresa zich ook bezig met (online) marketing en vormgeving (o.a. voor Aan Zee vakantiehuizen en VillaXL).

Nieuwste boek

Wat je al niet moet doen voor de liefde - Maresa Jacobse Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Maresa Jacobse


Challenges

2016

(0%)