Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Patricia Snel Auteur

Hebban-auteur


371 lezers volgen deze auteur

Patricia Snel

Artikelen 10 Newsroom 2 Spots 2

Patricia Snel studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en kunstgeschiedenis in Leiden. Ze is schrijfster, docent aan de Schrijversacademie en werkt als redacteur bij Xander Uitgevers. Vorig jaar richtte zij haar bedrijf Schrijfmeesters.nl op, waarin zij schrijvers coacht en schrijfretraites organiseert. Patricia werd bekend met haar bestseller De expat, een van de bestverkochte thrillers van 2013 (100.000 exemplaren verkocht en in het Engels vertaald). Na zeven romans, een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde ze in 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot de Gratia Deo. Op dit moment boekt Patricia veel succes met het begeleiden van schrijvers, o.a. Rachel van Charante. Als haar redacteur en ontdekker van dit schrijftalent verkocht Het schuilhuis al 15.000 exemplaren en is genomineerd voor de Hebban debuutprijs 2021. Haar tweede roman Het grachtenhuis (april 2022) is recent verschenen. www.schrijfmeesters.nl Patricia heeft zeven spannende romans op haar naam waaronder bestseller De expat (meer dan 100.000 ex in Nederland verkocht) De expat is ook in het Engels verschenen. Voor De jacht (mei 2014) riskeerde ze haar leven en reisde ze naar Congo om de ivoorhandel te onderzoeken, voor haar debuut Verblind (2010) dompelde ze zich onder in de wereld van de wietteelt en liep mee tijdens het oogsten en onderhandelen. Na haar vijfde thriller De violiste (2016), verschenen Perfect Match (2018) over online daten en Expat exit (2019), een spannend verhaal over een moeder die haar zoon dreigt kwijt te raken door een scheiding. Het speelt zich af op Curacao en toont de wereld achter de drugshandel.

Nieuwste boek

De vondeling van Veenhuizen - Patricia Snel Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Reading Challenge Tip #16
14 april 2024 2 reacties
Thriller Café / Zit er zon in je vakantiethriller?
14 augustus 2018 21 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Patricia Snel