Verblind MIDPRICE
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 30 3 47 2 13 1 8

Verblind

105

Gelezen 122 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 71 Favoriet 1 Recensies 8
Thrillers & Spanning   Topics 0
SophieDercksen is begin dertig.Het leven lacht haar toe: ze gaat trouwenmet een advocaat die het nog ver zal schoppen.Maar een flirtmet de nieuwe eigenaar van de tennisclub verandert alles. Ben Spaans is onweerstaanbaar, hij heeft humor, charme en een achteloos zelfvertrouwen. Voor Sophie begint een dubbelleven: enerzijds haar alledaagse bestaan in het teken van het aanstaande huwelijk, anderzijds haar extravagante tijdmet Ben vol seks, drugs en avontuur. Terwijl de politie inNoord-Holland een klopjacht opent op drugscriminelen, stelt Ben voor in Sophies oude appartement eenwietplantage te starten. Sophie is tot alles bereid omhemvoor zich tewinnen. Bovendien is het spannend en levert het veel geld op. Steedsmeer ontwijkt ze haar vrienden en verwaarloost haar verloofde. Pas als haar problemen toenemen, beseft ze hoe geïsoleerd ze is geraakt en hoe gevaarlijk haar positie geworden is. Kan Sophie nog terug? Verblind is een psychologische thriller van internationale allure. In soepel proza schotelt Patricia Snel de lezer een bloedstollend en realistisch verhaal voor. Ze maakt ook duidelijkwaaromzoveel gewonemensen verstrikt raken in dewereld van de softdrugs.Op geraffineerdewijze raakt de lezer in haar ban.Diewil nog maar één dingweten: hoe loopt dit af?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Uitgeverij
Mistral
Eerste editie
12 mei 2010
Laatste editie
31 mei 2018
ISBN
9789048805679 , 9789048809431 , 9789049501297


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Auteur

Foute mannen doen het goed

door: Kees de Bree 1 like
Vrouwen zijn grillig, onvoorspelbaar en vaak ook dol op foute mannen. Wie dat in de praktijk nooit ondervonden heeft, kan het in de wereldliteratuur moeiteloos naslaan. Door de eeuwen heen zijn er in tal van variaties op het Beauty and the beast gegeven boeken en korte verhalen geschreven waarin...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verblind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken