Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Rian Visser Auteur

Hebban-auteur


13 lezers volgen deze auteur

Rian Visser

Artikelen 1 Newsroom 1 Spots 2
Vrouw 12-04-1966

Rian Visser (Middelbeers, 1966) is grafisch ontwerper en kinderboekenschrijfster. In 1989 studeerde ze af aan de kunstacademie in Den Bosch (grafische vormgeving). Ze heeft haar eigen grafisch ontwerpbureau en doet vaak de vormgeving van haar eigen boeken. Ze woont in Haarlem. In 1999 verscheen haar eerste kinderboek bij uitgeverij Gottmer. Dit waren voorleesverhalen voor kleuters. Voor Sesamstraat schreef ze de verhalen van ‘Appie en opa’ en van ‘Beer en Bever’. Rian Visser verstaat al jaren de kunst van schrijven voor zwakkere lezers. Ze is o.a. bekend met de serie Blitz! verschenen bij Uitgeverij Gottmer, de nieuwe serie Game-Lezen bij Uitgeverij Zwijsen en de serie Robotoorlog bij uitgeverij Books2download. Bij deze serie hoort een website www.robotoorlog.nl. Rian Visser is een van de vaste dichter van het tijdschrift DICHTER. van Plint. Voor pubers verscheen de gedichtenbundel ‘Wil jij... met mij?’. Rian Visser is Schoolschrijver en bezoekt ook via de Schrijverscentrale regelmatig scholen en bibliotheken. Rian Visser heeft haar eigen website (www.rianvisser.nl). Hierop staan tal van digibordlessen die aansluiten bij haar eigen boeken en die van anderen.

Nieuwste boek

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Clubrecensie - Daar komt Aap
18 december 2018
Scifi & Fantasy Club / Robots in kinderboeken
13 november 2017
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Rian Visser