Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De bol met de klok
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 3 3 1 2 0 1 0

De bol met de klok

8

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0

'Blitz 8 - De bol met de klok' is het achtste deel in de leukste AVI-serie die er is. Rian Visser heeft met 'Blitz!' een serie voor beginnende lezers neergezet die enorm tot de verbeelding spreekt. Haar verhalen zijn spannend en toegankelijk, maar zetten ook aan tot nadenken. De vrolijke illustraties van Lars Deltrap wekken het Blitz-universum op weergaloze wijze tot leven.

In 'Blitz 8 - De bol met de klok' (AVI-niveau E4) worden Blitz en Priet verrast door een vreemde bezoeker: op bol Nul landt een groot ruimtevaartuig dat een mysterieus ei achterlaat. En het ei begint te tikken... Dat is het begin van een spannend nieuw ruimte-avontuur waarin de tijd een bijzondere rol speelt.

De AVI-boeken over het ruimtewezen Blitz van Rian Visser en Lars Deltrap zijn mateloos populair bij beginnende lezers en is goed toegankelijk voor lezers met dyslexie. Ook in 'Blitz 8 - De bol met de klok' is een lettertype gebruikt dat voor iedereen makkelijk leesbaar is. Zo kan iedereen zelf lezen over de wereld vol raketten, ruimtewezens en ufo's.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
152
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
26 oktober 2022
Laatste editie
26 oktober 2022
ISBN
9789025776701 , 9789025776718


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De bol met de klok

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.