Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sabine Thiesler

Spots 1 beschrijving bewerken

Sabine Thiesler, (Berlijn, 1957) studeerde Duitse studies en theaterwetenschappen aan de universiteit van Berlijn. Ze werkte enige jaren als acteur voor tv. Ook speelde ze in toneelstukken. Verder was ze ensemblelid van Stachelschweine, een Berlijnse cabaret- en theatergroep. Thiesler leende haar stem nagesynchroniseerd voor films met onder anderen Morgan Fairchild, Geena Davis en Michelle Pfeiffer. Bovendien was ze scenarioschrijver van succesvolle theaterstukken en talrijke draaiboeken voor tv.

In 2006 publiceerde ze haar lovend ontvangen thrillerdebuut Der Kindersammler, in het Nederlands uitgegeven als De kinderverzamelaar. In 2013 schreef ze haar vijfde thriller, Bewusstlos  (Bewusteloos). Al haar thrillers werden in Nederland gepubliceerd, maar ook in vele andere landen, waaronder Italië, Rusland en Japan. Thiesler situeert haar verhalen in Duitsland en in haar tweede thuisland, Italië.
Ze schreef ook een aantal kinderboeken en een non-fictie over Italië.

Nieuwste boek

Door lezers

Thriller Café / Listmania Duitstalige vertaalde series
16 mei 2021 104 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken