Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Dodenakker
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 23 4 38 3 31 2 8 1 0

Dodenakker

100

Gelezen 116 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 53 Favoriet 7 Recensies 5
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Met hun huis in Toscane is voor Magda en Johannes een droom werkelijkheid geworden. Elk jaar brengen ze er de zomermaanden door en ze zijn goed ingeburgerd in het dorp. Maar deze zomer is alles anders: Magda reist alleen vooruit en wacht op haar man, die voor zaken naar Berlijn moet. Maar Magda weet dat hij bij Carolina is, zijn minnares, en ze is niet meer bereid dit langer te verdragen.

Johannes heeft verraad gepleegd aan haar liefde en nu is het tijd geworden voor wraak. Steeds weer loopt ze alle details van haar moordplan na en ervaart daarbij ongelooflijke rust en een diepe tevredenheid.Op een warme zomerochtend doodt ze hem, begraaft hem en geeft hem als vermist op. Als haar zwager Lukas op bezoek komt, escaleert de situatie. Hij is verblind door zijn liefde voor Magda en ziet pas veel te laat in, in welk dodelijk gevaar hij verkeert.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Die Totengräberin
Vertaald door
Harry Naus
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
27 mei 2009
Laatste editie
27 mei 2009
ISBN
9789061126904


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Thiesler op herhaling

door: Bert Peene 1 like
De thrillers van Sabine Thiesler worden bij voorkeur als ‘bloedstollend spannend’ gepresenteerd. Dat was al zo bij haar eerste twee, De kinderverzamelaar en Huis van stilte, en ook bij nummer drie, Dodenakker, wist de marketingafdeling van haar Nederlandse uitgever blijkbaar zo snel niets nieuws...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dodenakker

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.