Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Els Boot Auteur

Hebban-auteur


20 lezers volgen deze auteur

Els Boot

Ik ben een gretige lezer. Van bijna alle boeken die ik lees maak ik recensies die je kunt vinden op mijn website https://www.elsboot.com/. Die recensies voldoen op geen enkele manier aan het format van de 'echte' recensie. Ik schrijf alleen wat ik belangrijk vind om te melden voor een eventuele lezer. Vertellen waar een boek over gaat staat meestal ook op de achterflap. Ik lees het liefst literaire werken maar ook non fictie. Dat zijn dan meestal biografie├źn. Ik schrijf zelf ook, dat heb ik altijd graag gedaan maar nooit echt de tijd voor gehad. Inmiddels heb ik twee boeken gepubliceerd: Skopelos- over een zoektocht naar Ithaca (een vertelling) en De Verdwijning (roman). Dan nu iets over mijn achtergrond. Ik studeerde MO Geschiedenis en aan de EUR in Rotterdam Nederlands Recht. Bijna mijn hele werkzame leven was ik actief in het openbaar bestuur. De laatste twaalf jaar als burgemeester. Nu ik meer tijd heb kan ik mij eindelijk richten op mijn passie: lezen en schrijven. Ik publiceer in eigen beheer. Dat is een hele klus en ook best moeilijk om tot boekhandels door te dringen. Ik ben dan ook altijd erg blij met recensies omdat die toch een aanbeveling vormen. Skopelos is tot nu toe in het Engels te koop als ebook en paperback op amazon.com. Vanaf eind februari ook in hernieuwde Nederlandstalige uitgave weer te koop. Sinds ik Hebban ontdekt heb zal ik alle recensies die ik schrijf over de door mij gelezen boeken naast Goodreads ook op Hebban publiceren. Op Hebban schrijf ik regelmatig een blog . Geen recensies maar de mooie verhalen achter al die boekenruggen in mijn boekenkast, over mijn eigen schrijfactiviteiten en andere taal onderwerpen.

Nieuwste boek

Updates van Els Boot

Een 'lees' uitdaging
12 mei 2019 1 like
De Kunst van de Zelfspot
05 mei 2019 1 like
  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Els Boot