Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Asverze, deel 1 van de Hypernachtserie, binnenkort ook als e-boek

Een nieuw weekeinde en dus ook een nieuwe update van Erik Le Romancier. Ook deze keer uiteraard over Asverze, mijn gloednieuwe roman die op 1 november 2019 gaat verschijnen, want er valt weer veel moois te vertellen.

Dat Asverze deel één is van de Hypernachtserie, een fantasyreeks van mijn hand, wisten jullie natuurlijk al. Dat Asverze het licht gaat zien als paperback en ongeveer €23,- gaat kosten, wisten jullie ook al. Wisten jullie echter ook, dat ik onlangs een overeenkomst heb gesloten met Dutch Venture Publishing? Hierdoor zal Asverze op of rond 1 november 2019 ook verkrijgbaar zijn als e-boek! Goed nieuws dus voor iedereen die graag goede boeken leest op zijn of haar e-reader. En ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de komende feestdagen? In de loop van november verschijnt Asverze ook als luxueuze hardcover, dus met een stevige, fraai glanzende kaft. 

Wil je meer weten over Asverze, of een blik werpen op de schitterende cover van Jen Minkman? Neem dan snel een kijkje op mijn site: https://erikleromancier.nl/Bibliografie/. Hier vind je, heel handig, ook meteen info over mijn andere boeken. Dan ga ik intussen vol overgave aan de slag met de drukproef van Asverze. Puntjes op de 'i' mensen. Het moet er zo goed mogelijk uitzien voor mijn lezers :)!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Asverze, deel 1 van de Hypernachtserie, binnenkort ook als e-boek

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken