Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Asverze: spannend en meeslepend!

Ja, ik weet dat ik veel en vaak praat over ‘Asverze’, deel 1 van mijn nieuwe fantasycyclus de Hypernachtserie. Maar zeg nou zelf, dat zou jij toch ook doen als je van je lezers dit soort commentaar kreeg? “Vanaf het eerste hoofdstuk wordt je meegezogen in het verhaal.”

“Het boek is op een prettige manier geschreven en leest in een vlot tempo weg. Erik weet zijn lezers mee te slepen.”

“Ik heb genoten van je boek en kan zeggen dat ik nu al uitkijk naar deel 2 van de Hypernachtserie!”

Mooie feedback, toch? Ik ben in ieder geval kei-blij en beretrots. En voor de liefhebbers: ‘Asverze’ van Erik Le Romancier is via verschillende kanalen te koop als handzaam e-boek, classic paperback en luxueuze hardcover. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Asverze: spannend en meeslepend!

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken