Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Boeken hamsteren?

Sinds we "op slot" zijn en met z'n allen binnen zitten, vliegen de boeken-aanbiedingen je om de oren. E-books voor kinderen, voor 99 cent. Paperbacks met grote kortingen. E-books bijna voor niets of helemaal voor niets.

Ik kijk het aan en vraag me af: moeten we nu boeken hamsteren? 

Momenteel verkoop ik geen boeken. Nul. Dat is niet zo gek; ik kan het me voorstellen dat mensen nu wel wat anders aan hun hoofd hebben dan boeken kopen. Ik zeg het niet om zielig te doen, maar omdat het nou eenmaal zo is. Als je al die aanbiedingen ziet, zou je bijna denken dat de boeken nu massaal gelezen worden, maar ik vraag me stellig af of dat ook zo is. 

Zelf lees ik wel, maar niet meer dan anders. Eerder minder. Met een zesjarig kind thuis en mijn werk dat gewoon doorgaat (ik schrijf aan nieuw werk en ik vertaal, dat houdt niet ineens op) heb ik het eerder drukker dan rustiger. 

Hoe zit dat bij jou? Lees jij hetzelfde, meer of minder dan anders? 

Als je nog boekenbudget hebt, is dit wel HET moment om te hamsteren. Zoek de aanbiedingen op en sla je slag! Leg vast een voorraad leesvoer aan voor als je eraan toekomt. Ik ga je mijn (e-)boeken niet goedkoper aanbieden; die zíjn al niet duur. Bovendien loopt er tot eind deze maand al een aanbieding; check daarvoor de website van PeruBo Publishing. Maar ik zeg wel: profiteer van die koopjes die nu voorbijkomen, als je dat kunt. Ga maar eens op zoek. Er is echt veel te vinden nu. Het grote voordeel van boeken (werkt net als met wc-papier) - die gaan niet over datum en lopen niet weg! 

Oh, ja. En áls je dan moet bestellen, probeer daarbij je lokale boekhandel niet te vergeten. Die hebben het nu ook heel lastig. 
Succes met je boekenkoopjesjacht! 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Boeken hamsteren?

Dwaalvuur - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken