Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    astridhabraken Auteur

Blogpost: astridhabraken

De boekenweek - Ik ben alles

De boekenweek is het feestje van alle lezers en alle schrijvers. Wat voor genre je ook schrijft of leest. En dat is dan weer de samenvatting van een ietwat omvangrijk blog dat ik schreef. De aanleiding van het blog was eigenlijk De middag van het liefdesboek, op 15 januari in Den Haag. Al even geleden dus. Maar pas nu wist ik wat ik er allemaal over wilde schrijven en kon ik het min of meer koppelen aan het thema van de boekenweek, namelijk 'Ik ben alles'.

Het is een pleidooi geworden om vooral dat te lezen waar jij blij van wordt. En dat we eens moeten stoppen met het ene genre verhevener te vinden dan het andere. In dit geval: om Literatuur belangrijker of beter te vinden dan liefdesboeken (waarbij je liefdesboeken heel breed moet zien). Uiteindelijk gaat het om verzonken raken in een boek - even weg van deze wereld. Om het plezier dat je beleeft aan lezen - onafhankelijk van het genre.


Wil je meer weten? Ga dan naar mijn blog. Vind je dit wel genoeg pleidooi en ga je liever een boek lezen? Vertel me dan nog even wat het laatste boek was dat jou het gevoel gaf ‘dit is alles, in dit boek ben ik verzonken.’ Voor mij was dat De verloren dromen van Valeria van Aline van Wijnen.

Nu jij ❤

Lees verder op mijn site

Reacties op: De boekenweek - Ik ben alles

De verloren dromen van Valeria - Aline van Wijnen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners