Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Sofie

Een dikke pil in je Reading Challenge

03-12-2021 door Sofie 5 reacties
De afgelopen maanden ben ik een hele tijd in hetzelfde boek bezig geweest. Ik ben als stagiair met Sherlock en Watson meegelopen door Engeland, en ben getuige geworden van de manier waarop zij in eerste instantie moordzaken wisten op te lossen. Geen Netflix of modernere versies, maar de originele pil van Arthur Conan Doyle. 

De verhalen zijn fantastisch, en de stijl is authentiek. Dat is ook precies de reden dat ik graag originele versies lees: geen aanpassingen en concretere formuleringen, maar écht met het karakter en de stijl van de auteur. Dat is immers hoe het ooit bedoeld was. Zo ook met de complete collectie van Sherlock Holmes, waar ik in totaal twee maanden over heb gedaan. (Ja, je leest het goed). Gemiddeld doe ik hooguit een week over een boek, dus voor mij is dat lang.

Om na een originele Engelstalige pil, die door vrienden in mijn handen werd geduwd, weer wat luchtigers te lezen is ontzettend goed voor mijn Reading Challenge. Nu kan ik hem nog halen, en daar ga ik van profitere; voorlopig even geen dikke pilllen meer voor mij!

Hoe ga jij om met dikke pillen tussendoor? Slik je die, of sla je over?


Reacties op: Een dikke pil in je Reading Challenge

A Study in Scarlet - Arthur Conan Doyle Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners