Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Er zit muziek in!

Het ziet er naar uit dat het er dan toch eindelijk van gaat komen...

In oktober 2019 zou ik de muziekstudio zijn ingedoken om ter gelegenheid van het verschijnen van mijn roman ‘Asverze’ mooie begeleidende muziek op te nemen. Vanwege een gebrek aan tijd en energie aan mijn kant, moest ik toen helaas kiezen tussen mijn boek en mijn muziek. Allebei tegelijk ging jammer genoeg niet. Aangezien ‘Asverze’ leidend was en de muziek begeleidend, koos ik voor mijn boek. 

Begin 2020 stond ik weer op het punt muziek op te gaan nemen, maar toen gooide het coronavirus onverwacht roet in het eten. 
En zo werd het zomer 2020. De drive me muzikaal te laten horen is er nog steeds, studio bestaat ook nog en de voorzorgsmaatregelen wegens corona zijn versoepeld, dus ik waag opnieuw de kans. De aanhouder wint tenslotte, en 3x is scheepsrecht. Dus, alles meezit - door schade en schande wijs geworden, houd ik een slag om de arm - ga ik in juni 2020 dan toch eindelijk echt de muziekstudio in. 

Poging nummer 3, ik houd jullie op de hoogte.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Er zit muziek in!

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken