Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Erik Le Romancier graaft in zichzelf

Bijna vakantie, en dat betekent - voor mij in ieder geval - tijd om even af te schakelen, tot rust te komen, wat afstand te nemen van de waan van alle dag en... me te bezinnen op de afgelopen tijd.

Zo realiseerde ik me vandaag, dat ik sinds januari 2018 bijna wekelijks (!) een blog het licht heb laten zien. Ik ben begonnen met bloggen over mezelf en vooral mijn boeken om mijn fantasyroman ‘Asverze’ te promoten, en ben er sinds januari 2018 eigenlijk niet meer mee opgehouden. Uitgaande van vrijwel elke vrijdag een blog, betekent dat ik tot nu ongeveer 130 vrijdagmiddagblogs heb geschreven. Jawel!

Maar wat heeft al dat bloggen om uiteindelijk opgeleverd, behalve natuurlijk heel veel liefde en plezier? En wat heeft het me gekost, behalve tijd en energie, en soms wat gereaguur?

Tijd om een stapje terug te doen, eens kritisch te kijken en de balans op te maken. Wat ging goed en wat kon beter? Wat werkte wel, wat werkte niet en kan ik achterhalen waarom? En vooral ook: hoe wil ik (publicitair) verder? 

Komende zomer ga ik op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Als je wilt, mag jij me daar bij helpen! Heb je tips of tricks voor me, of tops en flops die je met me wilt delen? Graag! Ik sta open voor ieders input of feedback, dus aarzel niet maar voel je uitgenodigd.

Hoor/lees ik van je?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Erik Le Romancier graaft in zichzelf

Stilte graag! - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken