Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Stilte graag!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 6 3 1 2 0 1 0

Stilte graag!

8

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 7
Thrillers & Spanning   Topics 0
Soms hilarisch, soms aangrijpend, soms fantastisch, soms fel realistisch, maar altijd ontroerend en onderhoudend, dat zijn de verhalen van Erik Le Romancier.
Le Romancier is een ware meester in het prikkelen van zijn publiek met korte, krachtige en vrijmoedige vertellingen over gewone mensen in ongewone situaties.
Met vlot geschreven en uiterst invoelbare verhalen als 'Stilte graag!', 'Mama ben jij een hoer?' en 'Vergulde pil' daagt Erik Le Romancier zijn lezers op humoristische, indringende en soms zelfs schaamteloze wijze uit tot nadenken over henzelf en hun leven.
En tot het tellen van hun eigen zegeningen...
'Stilte graag!' is smeuïg, sappig en sexy van de eerste tot de laatste bladzijde.
Ik draag mijn eerste boek, dit boek, 'Stilte graag!', op aan mijn overleden vader, die niet meer de luxe heeft dit moment en deze prestatie in fysieke vorm mee te maken, maar van wie ik weet dat hij het op zijn manier meekrijgt en van wie ik van ganser harte hoop dat hij trots op en blij voor me is. Papa, deze is voor jou!
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Literaire thriller
Aantal pagina’s
178
Uitgeverij
Boektriomf
Eerste editie
01 mei 2015
Laatste editie
10 april 2017
ISBN
9789082261622 , 9789082261677


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stilte graag!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.